• banner1
  • banner2
  • banner3
  • BANNER4
  • BANNER5

Products Bintang

Babagan awake dhewe

Advanced ulang misi teknologi misahake pinunjul

  • Teknologi

    Teknologi

    We tahan kualitas produk lan ngontrol strictly pangolahan prodhuksi, setya Pabrik kabeh jinis.

  • Service

    Service

    Apa iku wis sale utawa sawise-sales, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan paling apik kanggo supaya ngerti lan nggunakake produk kita luwih cepet.

Baru

Contact

Dongguan Armost Recycling-Tech. Co. Ltd, didegaké ing Dec.19, 2014, Sing fokus ing plastik sampah daur-ulang lan perawatan aman saka gas exhaust industri lan produk sing gegandhengan ing sawijining rancangan, Manufaktur, dodolan lan layanan. Armost wis dibukak siji-mandeg plastik cerdas sistem kanggo plastik sampah pipis ngurutake saka crushing ngumbah kanggo ngurutake, sawijining produk kalebu pretreatment, ngurutake, kotor njabut, Silicon lan misahake karet lan sistem misahake elektrostatik etc.

Armost wis pimpinan karo teknologi inti lan daya saing ing Weee lan lapangan ELV, lan ana pamenang Ringier Innovation Arwards ing 2016 lan 2017. Saiki Armost ndarbeni luwih saka 10 paten.

Tampilan Online Chat!