• banner1
  • banner2
  • banner3
  • BANNER4
  • BANNER5

Produk Artikel

Tentang Kami

Canggih ngadaur mulang misi téhnologi separation beredar

  • teknologi

    teknologi

    Urang persist di qualities produk tur kadalikeun mastikeun prosés ngahasilkeun, komitmen ka pabrik sagala jenis.

  • palayanan

    palayanan

    Naha éta téh pre-diobral atawa sanggeus-jualan, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng ladenan pangalusna mun ngantep anjeun terang tur nganggo produk urang leuwih gancang.

Arrivals anyar

hubungan

Dongguan Armost daur ulang-Tech. Co Ltd, diadegkeun dina Dec.19, 2014, Saha museurkeun kana plastik runtah daur ulang jeung perlakuan bahya gas knalpot industri jeung produk patali na on desain, manufaktur, jualan na jasa. Armost geus dibuka hiji-eureun plastik calakan sistem keur plastik runtah dicampurkeun asihan ti crushing cuci nepi asihan, produk na ngawengku pretreatment, asihan, impurity nyoplokkeun, silikon jeung separation karét sarta sistem separation éléktrostatik jsb

Armost geus pamingpin jeung téhnologi inti jeung daya saing di WEEE sarta médan ELV, sarta éta nu meunangna Ringier Juara Arwards dina 2016 sarta 2017. Ayeuna Armost owns leuwih ti 10 patén-patén.

WhatsApp Online Chat!