• banner1
 • banner2
 • banner3
 • BANNER4
 • BANNER5

Избрана Производи

за нас

Напредно мисија рециклирање технологија исклучителното одвојување

 • технологија

  технологија

  Ние се истрае во квалитети на производите и строго го контролираат процесот на производство, посветени на производство на сите видови.

 • Сервис

  Сервис

  Без разлика дали тоа е пред-продажба и по-продажба, ние ќе ви даде најдобра услуга за да знаете и да ги користат нашите производи побрзо.

Нови пристигнувања

контакт

Dongguan Armost рециклирање-Tech. Копродукции, Ltd, основана во Dec.19, 2014, кој се фокусира на рециклирање на отпад од пластика и безопасни третман на индустриските издувни гасови и нејзините сродни производи на проектирање, производство, продажба и сервис. Armost започна еден-стоп интелигентни пластика систем за пластика отпад што е измешан подредување од дробење миење да се сортирање, нејзините производи вклучуваат предтретман, сортирање, отстранување на нечистотии, силициум и сепарација гума и систем електростатско поделба итн

Armost е лидер со core технологијата и конкурентност на ОЕЕО и поле стари возила, и е добитник на Рингиер иновации Arwards во 2016 и 2017 година Во моментов Armost поседува повеќе од 10 патенти.

WhatsApp Онлајн Chat!